5 Easy Facts About بیماری زونا در کودکان Described
5 Easy Facts About بیماری زونا در کودکان Described
Blog Article
او افزود: «با احترام تمام [به انتقادات متحدان اسرائیل] اما ما در حال مبارزه با شیطان هستیم و از جهان انتظار داریم تا زمانی که حماس را از روی نقشه حذف میکنیم، در مبارزه با شر به ما کمک کند.»
این ضایعات بیشتر شبیه به تاول بزرگ و زخمهای دردناک هستند.
● زونا معمولاً در یک طرف پشت یا قفسه سینه ایجاد میشود، اما ممکن است در یک طرف صورت نیز بثوراتی ظاهر شوند.
درمان درد (نورالژی) بعد از زونا معمولاً کار مشکلی است، اما اقدامات زیر ممکن است در جهت تسکین این عارضه مؤثر باشد:
سلام من ۹ روز پیش یه چیزی مثل گزش مورچه بود روی پهلو ی راستم زد بعد بشتر شد و قرمز شد و خیلی درد میکرد و خارش داشت و الان دانه های ریز داره و خیلی خارش و سوزش داره و الان دستم هم مثل همین تازه اینجوری شده آیا زونا هست؟
● داروهای ضدویروسی که زونا را درمان میکنند را میتوان با خیال راحت در دوران بارداری استفاده کرد. آنتی هیستامینها همچنین میتوانند به کاهش خارش کمک کنند و استامینوفن میتواند درد را کاهش دهد.
زونا کشنده نیست؛ اما درد و سوزش ضایعات پوستی آن میتواند آزاردهنده باشد. مخصوصاً اگر این ضایعات در نواحی حساسی مانند چشم باشد.
علاوه بر موارد گفته شده، گاهی اوقات زونا باعث ایجاد درد شدیدی در فرد میشود. از این رو پزشک برای کاهش علائم بیماری، داروهای زیر را تجویز میکند:
● تاولها ممکن است روی پلکها، پیشانی و گاهی نوک یا کنار بینی ظاهر شوند.
● واکسن زدن میتواند از بروز علائم یا عوارض شدید زونا جلوگیری کند. همه کودکان باید دو دوز از واکسن آبله مرغان را دریافت کنند که به عنوان ایمن سازی آبله مرغان نیز شناخته میشود.
حداکثر حقوق مدیران دولتی ۷۰ میلیون تومان شد/ اعلام ضریب حقوق ۱۴۰۳ کارمندان و بازنشستگان دولت
بیماری زونا یا هرپس زوستر، با ظهور جوشها بیماری زونا چه یا تاولهای متمرکز و دردناک بر روی پوست رخ میدهد. این بیماری ناشی از فعال شدن مجدد ویروس واریسلا زوستر، ویروسی که عامل بیماری آبله مرغان است، است. یکی از ویژگیهای این بیماری این است که تاولهای آن محدود به سطح درماتومها میباشند. درماتوم به قسمتی از پوست بدن اطلاق میشود که توسط شاخههای یک عصب حسی تأمین عصبی میشود.
آنها همچنین در برابر ذات الریه و التهاب مغز آسیب پذیرترند، بنابراین مهم است که برای درمان زودتر به پزشک مراجعه کنند.
○ نوع: داروهای ضدویروسی، از جمله آسیکلوویر، والاسیکلوویر و فامسیکلوویر